Sidang Redaksi MRSM Kota Putra 2008

Blog yang memaparkan aktiviti Sidang Redaksi MRSM Kota Putra Besut, Terengganu.

Memaparkan sebahagian aktiviti pelajar Maktab Rendah Sains MARA Kota Putra Besut Terengganu yang dirakam oleh unit Majalah Maktab.
8:26 PM

Jom Main Petanque- Sempena Hari Koop

Posted by faizul harun

kalau tak puas hati dengan keputusan pengadil.. kita petong dia dengan bola petanque ni.. ke guane?.. dok lieh... sian die...
bila dah semua siap memetong .. jom kita ukur siapa yang kena.....
kemudian kita bermula .. lontaran macam bola softball aje.. pecahlah bola tu nanti
lepas tu kita ambil gambar pasukan.. buat kenang-kenangan...
sebelum mula kena besalaman sambil berpelukan.. semangat kesukananlah katakan...

8:22 PM

Sepanjang Jun

Posted by faizul harun

8:19 PM

sepanjang Mei

Posted by faizul harun

7:36 PM

GI NYEPE KE KELAB KAYAK

Posted by faizul harun

ha ni dia geng kelab kayak tahun ini, meriahnya... tahun ni mesti gi pulau rhu pulak.. acara tahunan dengan peserta yang berbeza..
best tak aku ambil gambar kau tadi ? mesti best kan... sampai kau buat tanda peace tu tak sudah-sudah.. patutlah kau sampai last... asyil buat peace aje.. kayuhnya tak...
haaa tu dia diaorang dah sampai... sorrylah tak sempat nak shoot gambar kauorang tengah nangis pasal tak dapat naik semula ke dalam kayak lepas disuruh terjun oleh cikgu zahari...
apa setting aku nak pakai bila nak ambil gambar diaorang nanti ni... aku ingat kena pakai shutter speed 4000 lah pasal diaorang ni berkayak memang laju.. siput babi pasti kalah kalau berlumba dengan diaorang....
hai sempat lagi kau bergurau dalam kapal ni. Awas kapal akan tenggelam sebentar lagi, tunjuklah muka anda yang hensem sebelum anda ...??!!!
ni apahal pulak ni masuk dalam kapal pirate of caribean ni, nak cari peninggalan jack sparow ke?
diaorang ni nunggu geng kelab kayak balik dari berkayak ... jadi merayau - rayau dululah...




MACAM TAUN TAUN SUDAH, KELAB KAYAK TETAP AKTIF BERKAYAK DAN KELAB REDAKSI TETAP AKTIF MERAKAMKAN GAMBAR MEREKA....